Mtel пуска HTC One A9 от днес

Той е с дебелина 7,3 мм и с най-новата версия на Android 6.0 Marshmallow

Mtel пуска HTC One A9 от днес
3656 ~ 1 мин. четене
От днес можете да си закупите дългоочаквания HTC One A9 в магазините на Mtel в цялата страна. Цената на новия флагман започва от 37 лева на месец с абонаментен план или 799 лв. в брой.

Дизайнът на HTC One A9 е силно повлиян от природата и е изцяло с метално тяло със заоблени краища. Смартфонът има дебелина 7,3 милиметра, което го прави най-тънкият телефон на HTC за всички времена. Теглото му е само 143 грама, което го прави изключително удобен за носене навсякъде.

Телефонът има осем-ядрен Snapdragon 617 процесор, 2GB RAM и 16GB памет. Той е с 13-мегапикселова задна камера с оптична стабилизация и 4-мегапикселова предна камера. 

Едно от основните предимства на HTC One A9 е, че идва с най-новата версия на операционната система Android 6.0 Marshmallow. Тя има много подобрения от предишните версии като по-ефективно използване на батерията, възможност за плащане на услуги чрез пръстов отпечатък и по-лесно отваряне на интернет линкове от приложения.

HTC One A9 има 5-инчов AMOLED екран. Защитен е от най-новия Gorilla Glass 4, който не се драска и е още по-издръжлив при удар. Смартфонът е изключително подходящ и за слушане на музика на път с подобрен усилвател и Dolby Audio Surround система.

Eто и останалите планове от Mtel:


Подкрепи Economic.bg