Най-полезните ферментирали храни

Те са богати на пробиотици и имат много положително влияние върху здравето ни

Най-полезните ферментирали храни

Снимка: Pixabay

4901 ~ 1 мин. четене

Богатите на пробиотици храни са полезни за здравето на червата. Добрите бактерии могат да подобрят храносмилането, да повишат имунитета, да насърчат здравословно тегло и още куп ползи за вашето здраве. Изследванията очертават колко важни са тези мощни микроби, които подпомагат процеса на ферментацията за здравето ни. Ферментиралите храни, като кисело мляко и зеле, са богати на пробиотици. Добрите бактерии растат по време на ферментационния процес.


Ако публикацията ви е била интересна и полезна, не пропускайте да ни последвате в социалните мрежи Facebook, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.

Economic.bg News

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg