Нова верига фитнес клубове отваря 5 обектa в София

Тя ще представи за първи път в България пълната система от иновативните тренировки Les Mills

Нова верига фитнес клубове отваря 5 обектa в София
Автор: Божидара Иванова

Спортната верига Next Level отвори врати в столицата с първия си обект на бул. "Симеоновско шосе". До края на годината в столицата обекти от веригата ще бъдат отворени още в НДК, както и в бизнес сградата Mplaza. В началото на 2019 година ще започнат да оперират и фитнес клубовете в Park Center и в European Trade Center, като плановете за развитие ще продължат и през следващите години.

Фитнес центровете ще разполагат със зони, обособени за различни видове тренировки, както и със сауна, която ще бъде достъпна безплатно за клиентите на обектите. Веригата ще разполага и с кафе зона с библиотека. 

Веригата ще представи за първи път в България и пълната система от иновативните тренировки Les Mills (първите две програми стартират от началото на 2019 година), които се радват на голям успех в цял свят. С изключение на бутиков клуб в София, Next Level е единственият сертифициран партньор на Les Mills за България.

„Целта ни е Next Level да се превърне в любимо място и вдъхновение за всеки, независимо от възрастта и физическата подготовка. Придържаме се към мисията ни да създаваме свят, в който фитнесът носи радост и удовлетворение за всеки“, споделя Рафал Рибски, директор на Fit Invest International. „Заедно с нашите бизнес партньори от Techogym, Les Mills и MultiSport искаме да наложим нов стандарт във фитнес културата в България.“

Спортната верига е изцяло нова за страната. Фитнес клубове Next Level са част от портфолиото на Fit Invest Bulgaria, които до този момент притежават и управляват веригата фитнес зали Top Fit.

Коментари: 0