\"Новите лица в БСП ги знам от 25 години, оттогава ни обясняват колко е хубав комунизмът\"

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов

Цитат на деня:

\
2645 ~ 1 мин. четене

"Новите лица в БСП ги знам от 25 години, оттогава ни обясняват колко е хубав комунизмът". Така бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов коментира нови лица в депутатските листи на БСП за предстоящите парламентарни избори.

Според Борисов е възможно да има избори на 5-6 месеца и заяви, че "при това себеотричане, като гледам и на ДПС листите и на всички останали, като слушам и какви раздори има в другите партии, това, което виждам пък – нови лица в БСП. Всъщност аз ги знам от 25 години. Те ни четяха в школата в Симеоново. Като бях в пожарната, Тома Томов ни водеше политинформацията и ни обясняваше колко е хубав комунизма", заяви той.

По думите на бившият премиер служебният кабинет ще остане за по-дълго, защото не вижда как могат да се направят коалиции в тази ситуация. 

"Не съм гадател и не мога да кажа. Но това, което виждам и чувам е, че много трудно след изборите може да се седне на една маса да постигне дори и това крехко съгласие, което постигнахме с ПФ, РБ и АБВ. С ПФ можем да седнем на масата, защото имаме и добри практики. Днес им благодарих в една от темите. След изборите – да видим кой как ще се представи“, допълни Борисов.

Подкрепи Economic.bg