Пътуващо автокино в областните градове

24 областни града ще бъдат домакини на нестандартното събитие

Пътуващо автокино в областните градове
3773 ~ 1 мин. четене
Автор: Николай Гатев

Пътуващо автокино тръгва на обиколка в 24 областни града в България. Първата прожекция ще се състои на 6 април във Варна, а след това автокиното ще обиколи и останалите набелязани градове до 30 април. Желателно е ентусиастите да направят предварителна резервация за билети, тъй като местата са ограничени и естествено трябва да притежават автомобил.

На ден ще се правят по три прожекции, съответно от 20:00 ч., 20:30 ч. и 23:00 ч. Ще бъдат представени актуални български, европейски и американски филми. Първият от прожектираните филми ще бъде „Българ Филмът”, който е сатиричен анимационен български филм. Сега ще можем да се насладим на него, както и на останалите филми от програмата на големия външен екран, в уединението и комфорта на собствените си автомобили.

Звукът ще се излъчва от нискочестотно AM или FM радио, и се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота.

След първата прожекция на 6 Април, на  всеки следващ ден от месеца ще отваря автокино в останалите градове, а в столицата това ще се реализира на 20 април. Графика за останалите градове може да разгледате на avtokino.bg

Коментари: 0