Paysafe България стартира платената си стажантска програма

Обучението продължава 6 месеца

Paysafe България стартира платената си стажантска програма
1288 ~ 2 мин. четене

Платената стажантска програма на Paysafe България стартира на 19 юни 2017 г. Програмата продължава 6 месеца и предлага обучение за софтуерни инженери. В нея може да участва всеки, който е завършил подходяща програма или курсове. 

През първото тримесечие стажантите преминават през интензивно обучение по Java Full Technology Stack. Втората част от програмата е с практическа насоченост и позволява на стажантите да добият реален опит в изграден екип. Областите, върху които са фокусирани теоретичните и практическите обучения, са основно: Java (Fundamentals, APIs and Related Technologies), Testing, Angular 2 и Linux.

Основният фокус на стажантската програма на Paysafe България са хора с интерес към информационните технологии, като опитът не е задължителен. Необходими са базови познания по Java, желание за развитие и възможност за най-малко 30-часова заетост на седмица. 

Всеки успешно завършил програмата има действителен шанс да стане един от над 850-те служители на Paysafe България. Paysafe България се създава като резултат от придобиването на Skrill от Optimal Payments през 2015 г. Днес компанията е един от най-големите работодатели у нас, а офисът ѝ заема шест етажа в една от най-новите офис сгради, Capital Fort, в София.

Стажантската програма на Paysafe България се реализира вече 7 години и е подходяща за хора без или с малко опит, които имат възможност да се обучават в реална работна среда, да добият знания и да покажат уменията си. Обучението се провежда в офиса на Paysafe в София, който е сред 25-те най-популярни офиса в света за 2016 г. според класация на Office Snapshots.

Стажантската програма на Paysafe България се провежда в офиса на компанията в София. Стажантите имат възможност да се учат от близо 150 софтуерни инженери и заедно с тях да се включат в реални проекти на компанията.

Кандидатстването е отворено на кариерната страница на компанията от 30 март. Одобрените кандидати ще бъдат информирани за участието си.

Подкрепи Economic.bg