Най-стилният хотел в Дубай

Jumeirah Al Naseem е част от комплекса Madinat Jumeirah, който включва още жилищна част, магазини, ресторанти и пет хотела

Най-стилният хотел в Дубай
2159 ~ 2 мин. четене

Стилистичен минимализъм не е точно термин, който някой би свързал с Дубай. Но с откриването на новия хотел Jumeirah Al Naseem  това ще се промени.

Новооткритият хотел стои в сянката на световноизвестния Burj Al Arab, но не отстъпва по блясък и е едно интересно намигване към пищността със своите сдържани естествени форми и материали – дърво, камък и метал.

Хотелът е част от комплекса в арабки стил Madinat Jumeirah, който включва още жилищна част, магазини, ресторанти и пет хотела.

Намира се само на няколко стъпки от един от най-добрите плажове в Дубай, целият е красиво озеленен, с три басейна, един от най-големите спа комплекси в града и първокласен ресторант за морска храна, пише британският „Телеграф”.

От хотела се открива прекрасна гледка към Burj Al Arab и водния парк Wild Wadi Waterpark.

 

Стаите в Al Naseem (от арабски – морски бриз) са обзаведени класически и семпло, но уютно.

 

Използвани са неутрални, но пастелни тонове, просторни са и предоставят невероятна гледка от широките си стъклени плъзгащи прозорци.

 

Градините с гледка към морето, където са и трите басейна, са като истински оазис.

 

Гостите на хотела могат да се възползват освен от неговите прекрасни басейни, също и от всички съоръжения в комплекса Madinat Jumeirah като тенис кортове, фитнес център и спа.

 

Всяка от 430-те стаи е с широк балкон с гледка или към градината, или към морето.

 

Баните са луксозно обзаведени, но не прекалено разточителни.

 

Има 11 бара и ресторанта в хотела и общо 40 в комплекса.

 

Хотелът може да се похвали с отлична морска храна.

 

Подкрепи Economic.bg