Пет абсурдно скъпи подаръка за Коледа

Те са включени в празничния каталог на Neiman Marcus

Пет абсурдно скъпи подаръка за Коледа

В последните 91 години на своята 110-годишна история универсалният магазин Neiman Marcus прави Коледна книга, в която включва специални предложения за празнични подаръци.

Тази година списъкът с едни от най-впечатляващите предложения не биха разочаровали и най-претенциозните и свикнали с лукса клиенти.

Вижте 5 абсурдно скъпи и луксозни идеи за коледен подарък.

1. Шампанско и персонализирана ферментационна смес от Armand de Brignac – 150 000 долара

Ако харесвате напитката с мехурчета, този пакет е за вас. Първокласното пътуване за четирима до Париж включва посещение на Armand de Brignac, обиколка с хеликоптер над лозята, престой в хотел Rosewood's Hôtel de Crillon и Domaine Les Crayères, и още, и още.

2. Посещение на голфтурнира Ryder Cup с Джим Фюрик – 250 000 долара

Пакетът предвижда четирима гости на капитана на тима по голф на САЩ Джим Фурик да заминат за Париж в края на септември 2018 г. за Ryder Cup, за да видят 24 от най-добрите американски и европейски голф играчи. 6-цифреното преживяване включва първокласни самолетни билети, частни автомобилни услуги, личен портиер, четири премии за седмичното спортно събитие и дори време със самия Фюрик.

3. Среща с бижутера Стивън Уебстър и 7,2-каратов изумруд – 300 000 долара

Това пътуване до Замбия включва посещение в Gemfield's Kagem, най-големият производител на изумруди в света и два дни престой в The Royal Livingstone Hotel by Anantara. А при завръщането си в Лондон притежателят на този подаръчен пакет ще може съвместно с майстора бижутер Стивън Уебстър да създаде персонализиран изумруд от 7,2 карата, както и да вечеря с Уебстър и съпругата му Асия.

4. Лимитирано издание от два автомобила Rolls-Royce Dawn – 439 625 долара за синия и 445 750 долара за оранжевия

Защо да имаш един Rolls-Royce, когато можеш да имаш два? Този подаръчен пакет включва два ръчно изработени автомобила от престижната марка с V12-двигатели, ръчно изработен кожен интериор и елементи от сребро. Двата автомобила са вдъхновени от езерото Комо и Сен Тропе.

Ще бъдат произведени до 20 бройки от автомобилите.

5. Новогодишна вечер в  Knickerbocker Hotel на „Таймс Скуеър” – 1,6 млн. долара

Това уникално преживяване включва Нова година над „Таймс Скуеър” на ваше собствено частно парти с до 299 ваши близки приятели и роднини. Притежателят на подаръчния ваучер получава 150 стаи за две нощувки в хотела. Партито включва превъзходни напитки, обилна вечеря, DJ и невероятна гледка към блестящата топка, която се спуска точно в полунощ. Повече от един милиард души я гледат по телевизията, но само неколцина ще я видят от върха на хотела.

Коментари: 0