Последен ден за участие в играта на Economic.bg

Победителят ще стане ясен на 11 април

Последен ден за участие в играта на Economic.bg

Уважаеми читатели,

Днес е последният ден, в който можете да участвате в играта на Economic.bg, която стартира на 28 март. Тя е по случай рождения ден на сайта, който днес става на 4 години. Победителят в играта ще спечели уикенд за четирима в хотел Лъки Банско.

Условията за участие в нашата игра са следните:

Всеки ден в сайта Economic.bg ще излиза по една новина с хаштаг #Economic.bg, която трябва да откриете в текста на новината. Вашата задача е да откриете новината и да я споделите в профила си в социалната мрежа Facebook през страниците на Списание Икономика и Economic.bg.

Всеки един, споделил новината, участва в томбола, която ще се изтегли на 11 април. Наградата ще се получи само срещу представяне на документ за самоличност.

Колкото повече новини с хаштаг #Economic.bg споделяте, толкова по-големи са шансовете ви да спечелите уикенд за четирима в хотел Лъки Банско.  

ВАЖНО! Обръщаме внимание, че не трябва да споделяте една новина повече от веднъж, а трябва да следите всеки ден новините, които излизат в сайта с хаштаг #Economic.bg и да ги споделяте през фейсбук страниците на Списание Икономика и Economic.bg, като публикацията ви трябва да бъде публична, не с ограничена поверителност. 

Какво споменахме по-рано, победителят ще стане ясен в понеделник в 11:00 часа, когато ще се изтегли в присъствието на нотариус Росица Рашева в редакцията на Агенция "Икономика". 

Пожелаваме успех на всички участници!

Коментари: 0