Промоцията на Wizz Air от €2.99 е неоткриваема

Читатели на Economic.bg сигнализират, че компанията заблуждава с реклама

Промоцията на Wizz Air от €2.99 е неоткриваема
Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви по-рано този месец, че пуска полети до едни от най-популярните си дестинации на цени от 2.99 евро, включително и до най-новата линия от София до Братислава. От компанията съобщиха, че цената на билета е в едната посока с включени всички данъци и задължителни такси. 

"....WIZZ обяви също най-ниската досега цена от само 2.99* евро за  най-новата си линия от Братислава, както и за други от най-популярните  маршрути, за да стимулира въздушния трафик и да открие повече  възможности за България. Местата са налични от днес на изключително  ниски цени и могат да бъдат резервирани на wizzair.com", гласи прессъобщението на компанията, изпратено до българските медии на 10 март. 

Още в деня на обявяването обаче налични билети на посочената цена нямаше. От Wizz Air обясниха пред Economic.bg, че билетите са били пуснати, но са се изчерпали бързо, като допълниха, че регулярно ще предлагат възможност за резервации на тази цена.

"Това не е печатна грешка и тази цена няма да важи само за линията до Братислава, а ще се прилага до няколко линии от София", обяви на 10 март Тамара Валоа, директор комуникации в Wizz Air. Тя отново подчерта, че билетите са налични от този ден и могат да бъдат резервирани на сайта на авиокомпанията. 

Читатели на Economic.bg сигнализираха, че редовно проверяват сайта на Wizz Air и не могат да намерят билети за €2,99, дори и когато проверяват за продължителен период от време. 

Wizz Air направи мащабна кампания за популяризиране на новата промоция, но не успя да предостави на потребителите си билети на тази цена.

Част от коментарите под новината за промоцията на сайта Economic.bg:


Коментари: 0