Рекордно ниски лихви от Общинска банка

Промоционалните продукти ще са валидни до 31.12.2016 година

Рекордно ниски лихви от Общинска банка
5630 ~ 1 мин. четене

В контраст с високите летни температури, от Общинска банка решиха да зарадват своите клиенти с рекордно ниски лихви по няколко свои продукта. Промоционалните предложения са част от специалните подаръци по случай 20-годишния юбилей на банката.

Годишният лихвен процент по жилищния кредит „Твоят свят“ пада до 4,6%. Атрактивният продукт е с изключително гъвкави условия за кредитиране и със запазен бонус - безплатна застраховка “Живот”. Клиентите могат да се възползват от 12 месечен гратисен период и да изберат най-подходящото финансиране спрямо своите нужди и възможности.

Още по-ниска става лихвата по жилищен кредит „Презареждане”- за рефинансиране на действащи жилищни кредити, отпуснати от други банки. Годишният лихвен процент вече е  4.50% с максимален срок за издължаване на кредита до 30 години. Продуктът се предлага без комисиони и с бонус безплатна застраховка Живот.

Промоционалните лихви за продуктите на Общинска банка се нареждат сред най-добрите в момента на пазара. Според официалната лихвена статистика на БНБ за месец май 2016г,. средният лихвен процент по новоотпуснатите жилищни кредити в левове се понижава в сравнение с май 2015 г. с 0.92 пр.п. до 5.03%, а по жилищните кредити в евро – с 0.68 пр.п. до 5.61%.

Новите лихвени нива на продуктите на Общинска банка се открояват със стойности по-ниски от средните към момента, което ги прави изключително атрактивни и желани. Промоционалните лихви и преференциите по юбилейните продукти ще са валидни до 31.12.2016 година. 

Коментари: 0