Messenger дава 10 мин. да върнете думите си назад

Facebook направи триенето на съобщения възможно за всички

Messenger дава 10 мин. да върнете думите си назад

Снимка: БТА

11017 ~ 1 мин. четене
Facebook вече позволява на потребителите си да трият съобщения от Messenger, както стана ясно вчера. Премахването им от чата обаче е възможно само в рамките на до 10 минути след изпращането им. Новата-стара функция дава възможност на човек да „върне думите си обратно“, ако например е изпратил погрешка съобщение до някой приятел или пък е съжалил за казаното.

Всъщност такава опция имаше и преди години, но впоследствие компанията я спря. Миналата година обаче стана ясно, че тя е активна за изпълнителния директор Марк Зукърбърг, като тогава компанията обясни, че това е от мерки за сигурност. Към днешна дата функция вече е достъпна за всички.

Използването ѝ става лесно – достатъчно е да кликнете върху трите точици до съобщението, които се появяват веднага след опцията за реакция с емоджи. Натиснете ли ги, ще приложението ще ви даде опция дали да изтриете съобщението само за себе си, или за всички участници в чата. По принцип има вариант да премахнете нещо написано и след изтичането на 10-те минути, дадено от Facebook, но в този случай изтритото няма да е видимо единствено за вас, докато всички останали ще продължат да го виждат. 
Подкрепи Economic.bg