5 съвета как да постигнете имидж на милионер

Буржоазният външен вид вдъхва доверие

5 съвета как да постигнете имидж на милионер
5732 ~ 2 мин. четене
Автор: Божидара Иванова
Парите винаги са управлявали света. Материализмът на нашето време налага строги норми и правила, касаещи не само мисленето, но също и поведението ни. Динамиката на ежедневието, високата конкурентноспособност и тежките бизнес условия, налагат промени дори и в начина, по който трябва да изглеждаме, за да "продадем" услугата си. Доказано е, че имаме склонност да се доверяваме повече на хора, които буквално изглеждат "скъпо". Буржоазният външен вид, вдъхва доверие, а когато той кореспондира и е подплатен със солидни знания, тогава успехът е сигурен. Международната платформа за онлайн продажби kaymu дава пет съвета как да изглеждате като милионери.

1. Следвайте правилото за една трета

Всеки мъж трябва да има в гардероба си поне един стилен костюм, който да е достатъчно представителен. Колкото повече получавате, толкова повече трябва да инвестирате, в подкрепа на добрия външен вид. Ако разполагате със сума пари и трябва с нея да купите 3 различни костюма, то вложете всички тях в един, скъп и впечатляващ, и го носете навсякъде - това е правилото за една трета.

2. Обръщайте внимание на детайлите

Костюмът не е самодостатъчен за добро първо впечатление. Вратовръзката, ръкавелите, очилата, часовникът, дори смартфонът ви са на прицел. Аксесоарите са естественото продължение на вашия професионален имидж.

3. Не прекалявайте с ароматите

Разликата в одеколона и скъпия парфюм е голяма. Не мислете, че ще остане незабележими. И все пак не прекалявайте с количеството. Ароматът не трябва да е толкова силен, че да отвличате някого от това, което казвате. В Италия и Франция е прието мъжете да използват по-големи количества от ароматната субстанция.

4. Облечете се така, че да изглеждате по-високи

Не всички хора са природно високи. Това може да бъде поправено като се създаде илюзия за височина. Ръководейки се от горе изказаната константа, трябва да се заложи на по-тъмните цветове, костюми с вертикално райе,  като се избягват вталените модели.

5. Самообладанието - невидимата дреха

Ключът към проектирането на атмосфера на власт е самообладанието. Вие трябва да се държите и изглеждате като истински богат човек, както в духовен така и в материален аспект, независимо дали в джоба си имате 5 или 5000 лв. Това е вашето най-голямо оръжие, използвайте го.

Да си милионер означава, че си материално обезпечен, може би до края на живота си. Усещането да изглеждаш като милионер не означава да караш скъпа кола и да парадираш с външния си вид, а да накараш другите да повярват, че си такъв, съветват от kaymu България. Достатъчни са характер, познания и стил, които не се купуват с пари. 
Подкрепи Economic.bg