\"Шумът на парите\" събира експерти от 5 банки

Те ще очертаят предстоящата година за банковия сектор в страната

\

Лошите кредити, законът за кредитите за недвижими имоти, както и очакванията на банкерите за предстоящите стрес тестове в страната са сред темите, които ще бъдат дискутирани в панел „Банки и небанкови финансови институции във втория ден (1 юни) от седмото издание на икономическия форум „Шумът на парите“.

В панела ще вземат участие главният икономист на Уникредит Булбанк Кристофор Павлов и изпълнителните директори на Пощенска банка и Сосиете Женерал Експресбанк Асен Ягодин и Зденек Метелак. Към тях ще се присъединят Иван Кутлов, началник на управление Трежъри в Обединена Българска банка и Цветан Петринин, изпълнителен директор на Ти Би Ай Банк. Петер Хорват, управител на Провидент Файненшъл България ще представлява небанковия финансов сектор в страната, а дискусията ще води Тихомир Тошев, изпълнителен директор на Кредит Център.

Освен настоящата икономическа обстановка в страната, лекторите ще дадат своята прогноза за нивата на лихвите до края на годината, както и какви са алтернативите на депозитите към днешна дата.

Банковият панел е най-очакваният и интересът към него се увеличава всяка година. Каним само доказани експерти и това се потвърждава всяка година, когато именно на „Шумът на парите“ се правят прогнози, които по-късно стават реалност. Тази година няма да е по-различна, като добавим и факта, че е годината на стрес тестовете за банките. Несъмнено ни очаква вълнуваща дискусия“, сподели Кристиян Костов, управител на Profit.bg.

Посещението на форумът е напълно безплатно, а регистрация за него, както и последна информация за говорителите и програмата, може да бъде открита на http://profit.bg/forum/.

През 2016 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява с щедрото съдействие на Коника Минолта и Уникредит Булбанк, както и партньорите на форума Алкомет, Девня Цимент, Адмирал Маркетс, Garitage Investment Management, Капман, Qatar Airways, MBL|CBRE, Провидънт Файненшъл, Residential Park Sofia, Сирма груп Холдинг и ЗАД България.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Форумът се провежда с медийната подкрепа на сп. Мениджър, Агенция Фокус, Novini.bg, Fakti.bg, Imot.bg, Offnews, Kaldata, сп. Икономика, Economic.bg, в. Сега, Seenews и Enterprise Europe Network.

Коментари: 0