България в топ 7 на най-евтините дестинации за украински туристи

Туроператори класират любимите им места за почивка

България в топ 7 на най-евтините дестинации за украински туристи

България е в топ 7 на най-евтините дестинации за украински туристи през това лято, пише в. „Киев СМИ“. Сред любимите туристически дестинации на украинските граждани са Аржентина, Барбадос, Беларус, Бразилия, Вануату, Хаити, Гватемала, Доминиканската република, Еквадор, Казахстан, Малайзия, Палестина, Панама, Парагвай и Перу. Един от факторите за избор на желана дестинация при тях е липсата на визов режим в страните.

Туроператори определят седемте най-популярни и изгодни ваканционни дестинации за украинците през това лято. В списъка са Турция, България, Кипър, Египет, Испания, Гърция и Черна гора.

Почивката в Турция би струвала средно около 8 хиляди гривни на човек за 6 дни с включено хранене, цена на полет и настаняване. Ваканцията в България би била по-евтина. За 6 дни, с включена цена за полет, настаняване и храна, туристите ще платят около 5 хиляди гривни на човек, предаде Фокус.

Гърция се доближава до българските предложения с цени от около 6 хиляди гривни за 6-дневен отдих. Почивката в Египет и Кипър би струвала малко над 8 хиляди гривни.

Коментари: 0