Швейцарската R&M откри тренинг център за нови служители в София

Той се намира в производствената база в кв. \"Хаджи Димитър\"

Швейцарската R&M откри тренинг център за нови служители в София
Автор: Божидара Иванова
Швейцарската компания „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“, лидер в разработката, производството и доставката на цялостни решения за висококачествени комуникационни мрежи, официално откри своя тренинг център, който се намира в производствената база на компанията в кв. „Хаджи Димитър“ в София. 

Тренинг центърът стартира с обучения за настоящи служители и ще организира обучения за нови служители, като професионалният модел на обучение ще се осъществява от двама служители, избрани чрез вътрешен конкурс в "Райхле и Де-Масари България". Те ще бъдат отговорни и за развитието на уменията на всички от работните центрове в компанията.

"Благодарение на усилията на колегите от екип Производствен Инженеринг, компанията разполага с напълно оборудвана тренинг линия, която ще покрива голяма част от работните операции в отделните звена в производството", коментира Радослав Радев, управител на компанията по време на откриването.

„Приветствам желанието ви да инвестирате в България и да поддържате корпоративната си ценност, а именно да полагате грижа за личностното и професионално развитие на служителите си. Вашето предприятие е поредното доказателство за потенциала на България по отношение на осигуряването на достъп до висококвалифицирани и образовани служители, които биха повишили производствения капацитет на компанията и биха придали добавена стойност на "Райхле и Де-Масари България Пръдакшън"“, заяви Марияна Николова, вицепремиер па Република България по икономическата политика.

Лентата на новия тренинг център бе прерязана от Радослав Радев, г-жа Марияна Николова, зам.-министър председател на Република България и Нейно Превъзходителство г-жа Мюриел Берсе Коен, посланик на Конфедерация Швейцария в България. 
Коментари: 0