София Ринг Мол с най-големи атракциони на закрито

В търговския център ще се помещава най-голямата картинг писта у нас

София Ринг Мол с най-големи атракциони на закрито
5566 ~ 2 мин. четене
Автор: Божидара Иванова
Новият търгвоски център София Ринг Мол, който отваря врати на 6 ноември, поставя акцент не само върху шопинга, каквато е концепцията на повечето молове в страната до момента, но у върху местата за забавление и за прекарване на свободното време.

Той ще помещава най-големият увеселителен център на закрито, както и най-голямата картинг писта в страната с площ 7500 кв.м.

FUNTASY Ring Park ще предлага забавления за деца на всички възрасти. Сред атракционите се отличават истинска ледена пързалка, въртележка, арена за каране на колелета, ралични надуваеми атракциони и трамплини, както и сцена за представления и парти зони за тържества и рождени дни. В София Ринг Мол ще отвори и кино с 10 зали с VIP салони.

Търговският център ще разполага с двеста магазина, над 400 марки, от които 100 ще бъдат напълно нови за българския пазар. Почитателите на пазаруването и модните марки ще могат да открият редица стотици вече познати и нови брандове, сред които имена като Julia Bergovich, Next, M&Co, Shana, Oasis, Claire's, Coccinelle, Barbour, Tous и други.

Инвестицията в София Ринг Мол възлиза на стойност 130 млн. евро, като общата отдаваема площ на комплекса е 105 000 кв.м. Инвеститорите в проекта са Fourlis Group - една от водещите групи компании в сектора на качествените дълготрайни стоки не само в Гърция и Кипър, но и на Балканите, и Danaos Group, която оперира в сектори като търговско корабоплаване, информационни технологии, строителство и финансови услуги и която е на Нюйоркската фондова борса (NYSE).

В деня на откриването си София Ринг Мол  ще отвори врати с десетки изненади, подаръци и забавления. Официалното отваряне е от 10.00 часа, като гостите ще бъдат посрещнати от музикално изпълнение на гайдари и танцов ансамбъл "Българе".  През първите 4 дни след откриването ще се случват множество забавления. На 6 ноември на специално изградена сцена ще се качи победителката от миналия сезон на X Factor - Жана Бергендорф, а в следващия ден първият победител от известното шоу - Рафи. В събота на 8 ноември гост ще бъде Любо Киров, а с истински рок ще радват легендите от D2 в неделя, 9 ноември. Най-малките посетители на търговския център също няма да останат пренебрегнати. Оригами, рисунки, куклено шоу и други забавления очакват малчуганите.
Подкрепи Economic.bg