Строителни дейности оставиха клиенти на ЧЕЗ без ток

Компанията взела всички необходими мерки за незабавен ремонт на повредените кабели

Строителни дейности оставиха клиенти на ЧЕЗ без ток

Кабели на ЧЕЗ бяха скъсани от изкопни работи на строителна фирма във връзка с изграждането на северна скоростна тангента в София. За пореден път електрозахранването на клинети на компанията прекъсва по време на строежа на пътното трасе. Без ток в момента са стопански потребители в промишлената зона на кв. "Илиянци".

ЧЕЗ уверява, че е взела всички необходими мерки за незабавен ремонт на повредените кабели. Очаква се електрозахранването на засегнатите клиенти да бъде възстановено до 18 ч.

„За пореден път сме свидетели как несъобразени изкопни дейности причиняват неудобства на нашите клиенти. Не спираме да призоваваме строителните фирми да  спазват процедурите и да съгласуват своевременно ремонтите“, каза Виктор Станчев, директор „Експлоатация и поддържане“ в „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

Нормативните процедури изискват фирмите, които извършват строителни дейности, да уведомят предварително ЧЕЗ за местата, на които ще работят. Те могат се свържат с компанията по факс 02/920 19 74, на денонощната телефонна линия 0700 100 10, на имейл на адрес zaklienta@cez.bg или през центровете за обслужване на клиенти.

Коментари: 0