TBI Bank се превръща в дигитална банка от следващо поколение

Изграждаме култура на непрекъснати дигитални подобрения в прозрачна и регулирана среда

TBI Bank се превръща в дигитална банка от следващо поколение
1604 ~ 2 мин. четене
TBI Bank е напълно лицензирана банка с фокус върху потребителското финансиране и бизнес банкиране, оперираща в България и Румъния. Осъществяваме дейност чрез партньорска мрежа от над 5000 точки на продажба, 72 офиса на двата пазара и екип от над 1500 професионалисти, посветени да подобряват и трансформират финансовия живот на нашите клиенти.

Портфолиото ни достига повече от 1,4 млн. регистрирани клиенти. След придобиването на TBIF от 4finance Holding през 2016 г., TBI Bank се присъедини към най-голямата европейска онлайн и мобилна група за потребителско кредитиране. Това ни помага да подобрим скоростта и ефективността на съществуващия ни бизнес и същевременно разкрива нови възможности за растеж.

TBI Bank предизвиква утвърдения модел на банкиране и планира да обслужва клиенти от цяла Европа чрез онлайн базирани продукти и услуги, подобрявайки финансовия живот не само на настоящите си клиенти, но и на тези, които са недоволни от съществуващите банки или предпочитат дигиталните услуги. Банката е също силно фокусирана в привличането на най-големите международни и местни таланти и експерти в иновациите.

Еволюцията на TBI Bank ще се осъществи чрез обединяването на досегашния ни банков опит с ноу-хау в областта на финтех и чрез иновациите, които разработваме. Целта ни е да осигурим по-бърз и опростен достъп до банкови услуги чрез внедряването на нови клиентски ориентирани системи и онлайн продуктови линии, основани на интелигентен и гъвкав подход с оглед на бъдещите нужди. Изграждаме култура на непрекъснати дигитални подобрения в прозрачна и регулирана среда, в полза на нашите клиенти. Защото вярваме, че всеки има правото да се радва на здравословен финансов живот.

Текстът е част от книгата "Успешните компании" 2018.
Подкрепи Economic.bg