Turkish Airlines възобновява полетите си от София до Сейшелите

Авиокомпанията ще изпълнява два полета седмично

Turkish Airlines възобновява полетите си от София до Сейшелите

Снимка: Pixabay

6772 ~ 1 мин. четене
Симона Димитрова Автор: Симона Димитрова

Авиокомпанията Turkish Airlines възобновява полетите си от София до Република Сейшели, считано от 23 април. Превозвачът ще изпълнява два полета на седмица от столицата ни до островите – в понеделник и четвъртък. Те ще се  осъществяват при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, уверяват от авиокомпанията.

След като Сейшелските острови бяха затворени за посетители в продължение на няколко месеца заради пандемията от COVID-19, границите отварят отново от 25 март. Пътуващите могат спокойно да планират почивката си на острова, независимо от своя ваксинационен статус, информират от компанията.

Въпреки това посетителите все още ще трябва да се придържат към други предпазни мерки, въведени заради пандемията, които включват носене на маски за лице (на закрити пространства), спазване на физическа дистанция, редовно миене на ръцете. Пътуващите трябва да представят негативен PCR тест, направен не по-късно от 72 часа преди пътуването. Пристигащите няма да подлежат на карантина или на ограничения за движение.

Новината за отварянето на сейшелските граници за туристи бе обявена от министъра на външните работи и туризма Силвестър Радегонде след успешното развитие на кампанията за ваксинация в страната.

Коментари: 0