Viber пуска нова игра

Rude Rider е налична за безплатно сваляне за iPhone и Android

Viber пуска нова игра

Едно от водещите приложения за комуникация с повече от 664 милиона уникални потребители от цял свят, днес обяви старта на Rude Rider, безплатна състезателна игра с много екшън и стрелба. Играчите могат да форсират мотора с популярния герой от стикерите на Viber, дръзкия Rudy, който напада другите играчи с грубия си, ироничен хумор.

"Портфолиото от игри на Viber продължава да расте и с вълнение добавяме първата си състезателна игра, Rude Rider", каза Майкъл Шмилов, Главен оперативен директор на Viber. "Постоянно засилваме интеграцията си с игри, за да подобрим социалното изживяване на играчите.Имаме големи планове за 2016г., а Rude Rider е само първата от много игри", коментира още той.

Viber се съсредоточава върху дългосрочни партньорства с геймърски студия, за да увеличи максимално потенциала на всяка игра при пускането й на пазара. Планът е платформата с игри на Viber да се увеличи, като целта е да се предложат още над 20 игри тази година. 

През последното тримесечие на 2015г. Viber стартира Wonderball съвместно с MoonActive. Играта постигна повече от 1 млн. изтегляния за първия си месец. През декември 2015г. Viber стартира Backgammon, съвместно с Come2Play.

 

Разбийте се от удоволствие с Rudy

Rude Rider позволява на потребителите да се състезават на пътя в градски условия, да взривяват коли, хеликоптери, танкове и всякакви други препятствия, които им се изпречат. Rudy напада другите играчи с единствено по рода си отношение и сарказъм по време на играта. Играчите събират монети при всяко отстреляно препятствие и ги използват за тунинговане на колите им, като си купуват бустери, оръжия, щитове и други. Viber Connect добавя социален елемент към играта, като позволява на играчите да разбият всичко по пътя си към върха на класирането в играта, като се състезават срещу приятелите си от Viber, изпращат им подаръци и се хвалят с постиженията си.

Rude Rider е наличен за безплатно сваляне за iPhone и Android още от днес. Другите игри са Wonderball, Viber Backgammon, Viber Candy Mania, Wild Luck Casino и Viber Pop.

Коментари: 0