Vivacom дава 5000 MB интернет за предстоящите празнични дни

Мегабайтите са валидни за използване от 19.09. до 22.09. включително

Vivacom дава 5000 MB интернет за предстоящите празнични дни
Автор: Vivacom

По случай предстоящия национален празник и дългите почивни дни, VIVACOM подарява на своите клиенти на мобилни абонаментни услуги 5 000 МВ интернет на максимална скорост за сърфиране в най-бързата мобилна мрежа в Европа*.

Мегабайтите са валидни за използване от 19.09. до 22.09. включително, като потребителите могат да заявят допълнителния пакет още от петък 18.09. през приложението My VIVACOM.

С бонус мегабайтите компанията се грижи за свързаността на своите клиенти, като им осигурява още възможности, независимо дали са в града или на планина да слушат любимата си музика, гледат видео стрийминг или да споделят своите емоции и преживявания с близките си.

За всички ползватели на предплатени карти, VIVACOM също подарява 5 000 МВ интернет с възможност за ползване на 19 и 20 септември, като пакета може да се заяви отново още в петък през мобилното приложение My VIVACOM.

* Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за първите шест месеца на 2020г. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение.

Коментари: 0