ВМРО: Парите решиха изборите

Купуването на гласове отврати гражданите и те не излязоха да гласуват, каза Каракачанов

ВМРО: Парите решиха изборите
Парите решиха изборите. Купуването на гласове отврати голяма част от гражданите и те не излязоха да гласуват. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов на първата пресконференция от Международния изборен пресцентър в НДК тази вечер.

Според него не може да продължава България да бъде държавата на абсурдите, в която купения и етническия вот да определят какво се случва.

Няма победители на тези избори, има победени - българският народ, който ще трябва да търпи хегемонията на тези, които го управляват, допълни лидерът на ВМРО.

Позициите на ВМРО спрямо резултатите от местните избори през 2011 г. сега са удвоени, пресметна Каракачанов. Той даде пример, че кандидатът на партията в София Ангел Джамбазки е пети, в Пловдив Славчо Атанасов отива на балотаж. Във Велико Търново и във Враца кандидатите на ВМРО били трети.

Ангел Джамбазки благодари на хората, които са подкрепили него  и листата кандидати за общински съветници. Той подчерта, че по време на кампанията се е наложило внушението, че битката за София е предрешена. Не само кметът управлява, и общинският съвет управлява, коментира той и подчерта, че ВМРО подобрява резултатите си в общинския съвет на столицата.

Референдумът беше осакатен глупаво и ненужно, отпаднаха от него най-важните въпроси, но въпреки това ние призовахме за участие в него, коментира и зам.-шефът на партията Ангел Джамбазки.

Коментари: 0