Wizz Air с 24-часова предвеликденска промоция днес

Авиокомпанията предлага 20% намаление на всички полети, които са резервирани на 21 март

Wizz Air с 24-часова предвеликденска промоция днес
Нискотарифната авиокомпания Wizz Air пусна 24-часова промоция за днес ,21 март. Авиопревозвачът предлага 20% намаление за всички свои полети, резервирани до полунощ тази сряда. Периодът за пътуване, за който важи промоцията, е ограничен – всички пътешествия трябва да бъдат осъществени до 30 април 2018 г. Отстъпката се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. 

Кампанията на превозвача е във връзка с дългия уикенд около Великденските празници. От Wizz ни предлагат цени започващи от 19.99 лв. за резервация в последната минута. Авиокомпанията лети до 44 дестинации в 20 страни, от три български летища – София, Пловдив и Варна. 

„Независимо дали искате да направите специална изненада на семейството си или просто да посетите нова дестинация с любим човек, сега е времето за страхотна сделка, с която ще си гарантирате незабравим Великденски уикенд“, казват от пресцентъра на авиокомпанията.

За да се възползвате от промоцията, трябва да направите резервация на полетите от сайта или мобилното приложение на Wizz. 
Коментари: 0