Ясен е победителят в \"Златната игра\" на Economic.bg

Наградата е златна монета от 20 франка с лика на Наполеон III на стойност 400 лв.

Ясен е победителят в \

Илияна Иванова от град Варна спечели златната монета от 20 франка с лика на Наполеон III в играта на Economic.bg в партньорство с фирма Tavex. 


Наградата е на стойност 400 лева. Късметлийката правилно е отговорила на въпроса, че една тройунция злато е равна на 31,1 гр. Вече се свързахме с победителя и очакваме да получи наградата си от офиса на Tavex в град Варна.


Правилен отговор на въпроса "Колко грама има в една тройунция злато?" са изпратили 1200 души, които участваха в днешното теглене. 

Нашата игра започна на 18 април в партньорство с фирма Tavex. В последно време се наблюдава тенденция, че българите все по-често инвестират в златни кюлчета и монети. Затова решихме да подарим на един от нашите читатели златна монета от 20 франка с лика на Наполеон III. Цената на монетата се променя постоянно според флуктуациите в борсовата цена на златото. 

Условието за участие в играта бе да отговорите само на един въпрос, а неговият отговор се криеше в една от новините, публикувани на сайта Economic.bg в периода 11-15 април, 2016 г.

Екипът на Economic.bg благодари на всички свои читатели, участвали в играта. 

Ако имате допълнителни въпроси, винаги може да се свържете с нас. 

Коментари: 0