Замъкът от „Имението Даунтън“ вече е в Airbnb

Офертата е налична само за една вечер

Замъкът от „Имението Даунтън“ вече е в Airbnb

Коледа идва по-рано тази година за феновете на „Имението Даунтън“ (Downton Abbey). Замъкът Highclere, където е заснето любимото британско шоу, ще бъде наличен за една вечер само в Airbnb. Престоят ще предложи на двама късметлии кратък поглед върху живота на Краули. Нощувката ще се състои на 26 ноември 2019 г.

Замъкът Highclere принадлежи на графа и графинята от Карнарвън, които все още живеят на терена и ще приемат гостите. Графът, чието пълно име е Джордж Реджиналд Оливър Молине Хербер, е кръстник на кралица Елизабет II.

Резервациите за замъка Highclere ще станат налични на 1 октомври от 19:00. ET, и късмет ще има този, който пръв успее да направи резервация.

Ето един поглед вътре в спиращия дъха замък и всичко, което може да предложи.

Имотът с площ от 6000 акра се намира в Хемпшир, Англия, на около 90 минути с кола от Лондон.

Замъкът има 300 стаи. Престоят в него ще струва $187 (£150). Тази цена включва коктейли с графа и графиня Карнарвън, както и традиционна вечеря с три ястия в главната трапезария.

Това не е първият случай, в който графът и графинята отварят замъка си за публиката. Посетителите могат да направят обиколки на замъка между 9:30 ч. и 17:00 ч. всеки ден от юли до септември. Замъкът също е отворен в различни дни през цялата година.

Събитието се основава на вълнението за филма „Имението Даунтън“.

Филмът проследява историята на семейство Кроули, докато се подготвят за посещение от крал Джордж V и кралица Мери през 1927 г. Той се представя премиерно в кината този петък в САЩ.

Сериалът „Имението Даунтън“, който се излъчващи шест сезона, имаше масивна публика. Затова се очаква мнозина да се опитат за резервират посещението.

Коментари: 0