Започва ремонт на 12 км от пътя Плевен – Ловеч

Символичната първа копка ще бъде направена на 15 ноември (сряда), 10,30 часа при кръстовището на село Брестовец

Започва ремонт на 12 км от пътя Плевен – Ловеч
От утре започва рехабилитацията  на участък от път II-35 Плевен – Ловеч,информираха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“. Ще бъдат ремонтирани 12 км от второкласния път на територията на област Плевен - основна връзка с фериботния комплекс „Никопол - Турну Мъгуреле“ и между градовете Плевен, Ловеч и Троян. Средствата са осигурени по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г., чрез Европейския фонд за регионално развитие и националния бюджет.

Първата копка на лот 7 ще бъде направена утре – 15 ноември, в 10,30 ч. при кръстовището за село Брестовец - на път II-35 Плeвен - Ловеч. На нея се очаква да присъстват председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Дончо Атанасов , както и народни представители.

Изпълнител на строително-монтажните дейности на лот 7 от Оперативната програма "Региони в растеж" 2014-2020г.  е „АВТОМАГИСТРАЛИ ХЕМУС“ АД. Строителният надзор ще осъществява „ПЪТИНВЕСТ-ИНЖЕНЕРИНГ“ АД. Авторският надзор ще е на „ВИА ПЛАН“ ЕООД.


Коментари: 0