Започват предварителни поръчки на Samsung Galaxy S9 и S9+ в България

Вижте цените и условията, при които можете да купите двата смартфона

Започват предварителни поръчки на Samsung Galaxy S9 и S9+ в България
Мобилните оператори Мтел и Теленор започват предварителната продажба на новите флагмани на Samsung – Galaxy S9 и Galaxy S9+ в България. Поръчките стартират на 25 февруари в 20:00 часа и ще продължат до 23:59 часа на 7 март за клиентите Теленор и до 15 март за клиентите на Мтел. 

Всеки, който заяви желание за покупка онлайн на някой от двата модела в този период, ще получи 200 лева отстъпка от цената в момента на покупката. Условията са две – заплащането на устройството да се извърши в брой и бъдещият собственик да върне свой стар смартфон. 

Samsung Galaxy S9 и Samsung Galaxy S9+ ще могат да бъдат закупени от Мтел за 57,99 лева на месец или 1229,99 лева в брой за Galaxy S9 и за 64,99 лева на месец или 1389,99 лева в брой за Galaxy S9+ с абонаментните планове Мтел без граници 3XL. Предварителните поръчки ще се развият в две фази. Клиентите на Мтел, поръчали телефона от 25 февруари до 7 март, ще го получат в периода 9-15 март. Всички, които направят заявка между 8 и 15 март, ще се сдобият със своето устройство на 16 март, когато започват и официалните продажби в търговската мрежа на телекома.

Абонатите на Теленор ще могат да избират между няколко абонаментни плана за Galaxy S9:

Ето и вариантите за Galaxy S9+:


Новите модели на Samsung ще бъдат налични в три цвята – среднощно черно, син корал и ултравиолетово. Те идват с Quad HD+ sAMOLED дисплей, като размерът на екрана при S9 е 5,8 инча, а този на S9 – 6,2 инча. И двата варианта са със Super Slow-mo функция, която позволява заснемане на видео с 960 кадъра в секунда и предлагат снимки при свръх слаба светлина, с помощта на двойната бленда на основната камера, а S9+ включва и Live Focus режим, благодарение на двойната задна камера. Предната камера на смартфоните е 8MP, с автоматичен фокус и отвор на блендата F1.7.

Samsung Galaxy S9 и S9+ работят с осемядрен процесор, с второ поколение 10-нанометрова архитектура. Оперативната памет при S9 e 4GB, а при S9+ 6GB. Паметта за съхранение и при двата модела е 64GB с възможност за увеличаване до 400GB с помощта на слота за MicroSD карта. Операционната система е Android 8.0 Oreo.  

Батерията при по-компактния модел е 3,000mAh, а при по-големия тя е 3,500mAh. Samsung Galaxy S9 и S9+ предлагат и функция за бързо безжично зареждане, сензор за пръстови отпечатъци, IP68 сертификат за прахо- и водоустойчивост, гласовия асистент Bixby и DOLBY ATMOS стерео звук.
Коментари: 0