Завод в Русе открива 200 нови работни места

Фирмата предлага най-добрата чиста и здравословна работна среда за страната

Завод в Русе открива 200 нови работни места
5932 ~ 1 мин. четене

Германски инвеститори от "ВИТТЕ Аутомотив България" обявиха днес, че ще се разрастват и разширяват дейността си в Русе. Компанията открива около 200 нови работни места - както за специалисти - инженери, техници, специалисти в лаборатория, финансисти, така и за работници в производството, предаде Kmeta.bg.

По думите на президента на КНСБ Пламен Димитров, фирмата предлага най-добрата чиста и здравословна работна среда за страната. Служителите на компанията ще получават сигурна и дългосрочна работа, възможност за кариерно развитие, заплащане над средното за региона, отлични социални придобивки, безплатен транспорт от Русе, Мартен, Разград и Сандрово, коректно и справедливо отношение, обещават инвеститорите.

"ВИТТЕ Аутомотив" има автомобилни клиенти от цял свят. За тях са разработени и произведени множество заключващи и оперативни системи, както и панти, устройства за седалки и камерни модули.

Освен четирите фабрики в Германия в останалата част на Европа компанията "ВИТТЕ Аутомотив" е представена и в България, Чехия и Франция.Още интересни регионални новини от България, четете в Kmeta.bg

Подкрепи Economic.bg