10 продукта, които НЕ трябва да използвате

Те просто не говорят добре за вас

Изборът на технологии, които да ползвате, е голям. На пазара има всякакви продукти. Някои са по-добри от други. Има такива, които клиентите веднага отритнаха. А някои просто злепоставят тези, които ги притежават и трябва да бъдат избягвани на всяка цена. Business Insider посочва десетте "най-срамни за собствениците си устройства и приложения, които трябва да спрете да използвате":


BlackBerry


Телефоните BlackBerry са на път да се обезличат тотално. Не само, че BlackBerry не предлага никакво разбообразие на приложения в сравнение с най-използваните смартфони, но от началото на следващата година тези апарати ще "остареят" съвсем, след като RIM представи новата си мобилна операционна система BlackBerry 10. Така че, ако сте истински фен на BlackBerry, ще трябва да изчакате още два или три месеца преди отново да успеете да влезете в крак с времето.

BlackBerry PlayBookТаблетът BlackBerry PlayBook беше засипан от критиките на рецензентите за това, че не разполага с основни функции като календар и електронна поща. На RIM им отне почти една година, за да добавят тези функционалности към устройството. Това обаче се оказа твърде малко и твърде късно.


AIM
 


Някак чат услугата AOL Instant Messenger (AIM) все още се среща наоколо. Не е ясно защо, но я има.  Готините хлапета днес ползват Google Talk (по-известен като "Gchat"). Това трябва да направите и вие, съветват от Business Insider.

AOL Mail/HotmailТе просто не могат да се сравняват с Gmail. Все пак не сме в 1996 г.


Bluetooth- слушалкиНяма как да изглеждате добре с Bluetooth-слушалки.  Много хора казват, че тези устройства са само за по-възрастните, които нищо не разбират от технологии.

Apple MapsОт Apple обещаха да подобрят приложението си за карти, но засега то е просто пълна бъркотия. Все пак знаем, че съществуват алтернативи като Google Maps и Nokia Maps. Добрата новина е, че скоро те ще представят своите приложения за iPhonе и iPad.

SiriСлед картите на Apple, приложението "Сири" (Siri) е второто най-голямо недоразумение на компанията. Истината е, че колкото и да се опитват от Apple да подобрят тази услуга, тя все още е пълна с проблеми. Ако все пак държите да разговаряте с телефона си, пробвайте Google Now за Android и приложението на търсене с гласови команди на Google за iOS.

Лаптопите на Lenovo  Лаптопи на Lenovo си извоюваха стабилни позиции на световните пазари. Да, те са мощни, но съща така са тежки, не много симпатични и дебели. Просто противоречат на идеята за бъдещето на мобилните технологии.


iPod ClassicСмартфоните убиха класическия iPod. Всяка година специалистите предричат, че Apple ще спре производството на iPod Classic. И всяка година се оказва, че те грешат. Защо отхапаната ябълка не се откаже от тази джаджа? Тя може само да възпроизвежда музика и клипове. Това го могат и смартфоните.

DVD/CDНяма почти никакви причини да си ги купувате все още.

Коментари: 0