12-ото издание на InfoSec SEE ще се излъчва онлайн

Tази година конференцията ще се проведе едновременно в дигитален и физически формат

12-ото издание на InfoSec SEE ще се излъчва онлайн
1244 ~ 3 мин. четене

Пълни зали, стотици участници и топ лектори се готвят за дванадесетото издание InfoSec 2020 SEE, което предизвика огромен интерес сред IT индустрията както в България, така и в чужбина. Tази година конференцията ще се проведе едновременно в два формата – дигитален и физически.

Двудневната конференция ще се състои на 8 и 9 октомври 2020 (четвъртък и петък) в хотел Риу Правец Голф&Спа. Едновременно с това ще се излъчва на живо за регистрираните онлайн участници. Много добра възможност, която предоставят организаторите от Computer 2000 е и фактът, че участниците могат да се включат и онлайн, като станат част от това водещо за индустрията събитие.

Конференцията се провежда напълно безплатно и при стриктни мерки, съобразени с ротивоепидемичната обстановка в страната. Домакините от COMPUTER 2000, които имат богат опит в организацията на формата InfoSec, обещават на гостите си, че ще се насладят на богата програма с много полезна информация от водещи световни експерти, много забавления и възможности за създаване на много ценни контакти.

Иновативният форум ще събере на едно място топ експерти от световни компании – производители на решения за киберсигурност, представители на бизнеса и на държавни организации, мениджъри по информационна сигурност и управление на риска, ИТ компании с фокус киберсигурност.

Световен гуро в областта на информационната сигурност - Майк Харт ще бъде сред основните лектори. Той ще открие панела с прогнозите на най-големите световни компании, гости на форума. Обръщението му е фокусирано върху рационалната страна на инвестициите в ИТ. „Ефективността на вашата (информационна) сигурност осмисля инвестициите ви“ е тeзата на Майк Харт, който е вицепрезидент на FireEye.

В последните години американската компания FireEye неизменно бива избирана за топ доставчик на решения за киберсигурност от Cybersecurity Excellence Awards. И тази година FireEye спечели най-високите отличия Gold във всичките 5 категории, в които бе номинирана: Best Cybersecurity Company, Best Cybersecurity Podcast for Verodin’s Cybersecurity Effectiveness Podcast, Best Email Security, Best Endpoint Security, Threat Intelligence Operations.

Важен акцент е фактът, че конференцията се провежда с подкрепата на Държавна агенция „Електронно управление“ и ще бъде открита от д-р Красимир Симонски, заместник-председател на ДАЕУ. Специално участие има и посолството на Съединените щати у нас. Официален маркетинг и рекламен партньор на формата е агенцията за дигитален маркетинг, реклама и web решения, ExpandX Marketing&Web.

„Конференцията се наложи като най-успешният и голям форум за обсъждане на проблемите на киберсигурността. Това не е стандартна конференция, а събитие, в което участват експерти на световно ниво; място, където организациите могат да учат безплатно, да общуват и обменят опит по най-актуалните проблеми на киберсигурността. Тази година конференцията ще бъде организирана с акцент върху „нетуъркинга”, с много възможности за създаване на контакти, с много забавления. Това е събитие за всички специалисти по киберсигурност, което те очакат с нетърпение“ – разкрива Анелия Костадинова, управител на КОМПЮТЪР 2000 България. „По традиция нашите гости, посещават конференцията безплатно“, добави още Анелия Костадинова.

Някои от лекторите, които общо се очаква да са над 25 и за разлика от формата на обичайните лекторски конференции, в този няма само да говорят, а ще предоставят силно практическо и интерактивно съдържание са: Майк Харт – вицепрезидент на FireEye за CEE, Михал Островски – регионален директор на FireEye за CEE, Тим Лиу – един от основателите и собственик на Hillstone Networks, Ramses Gallego Iglesias, International Director Security, Risk and Governance в Micro Focus, Fady Iskender, Enterprise Security Regional Lead for East Europe & Africa в Forcepoint, Maurizio Taglioretti, Regional Manager SEUR в Netwrix и много други топ експерти.

InfoSec 2020 SEE се провежда за 12-та поредна година и е най-престижната конференция по киберсигурност на Балканите. Ще бъдат представени решения на FireEye, Micro Focus, SolarWinds, Radware, Netwrix, Hillstone Networks, MailStore, Forcepoint, Bitdefender, GBS, Monit24 и ICE by Squalio в презентационни панели. Конференцията включва над 15 обучения, уъркшопи, сесии с интерактивно съдържание, демонстрации на живо на технологични решения, практически упражнения, дискусионен панел, двудневен нетуъркинг, гала вечер с награждаване на партньори и проекти за България и региона.

Участниците могат да избират, дали да останат за Гала вечерята с наградите за партньори, специална музикално-забавна програма с участието на финалисти от „България търси талант“ и „Гласът на България“ и да нощуват в Риу Правец, или да си тръгнат и на другия ден да се включат отново, като транспортът им е осигурен и е безплатен. Логистиката е отлично планирана, специални автобуси ще возят регистрираните посетители за физическото събитие през двата дни от София до Правец и обратно.

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg