4 джаджи, които ще подобрят работната атмосфера

Entrepreneur ни предлага 4 продукта, които ще разведрят настроението в офиса

592 ~ 1 мин. четене
Автор: Гергана Малкоданска
Кой каза, че атмосферата на работното място трябва да бъде подтискаща? Entrepreneur ни предлага 4 джаджи, които ще разведрят настроението в офиса.

1. Geckoboard

Ако искате Вашите служители да работят като екип, осигурете им реално действащо табло. Geckoboard показва всичко - от бизнес анализи до Twitter емисии. Електронната джаджа отчита победите и загубите на работниците, като по този начин ги стимулира. Цената на тази интересна услуга се определя от броя на порталите (HD телевизори, мобилни устройства и настолни компютри), които се използват в офиса.

2. Breville One-Touch Tea Maker

Тази сложна машина автоматизира процеса за избор на чай. Отличава се със специално отделение за различните видове пакетчета чай (или насипен чай). Единственото, което трябва да направите, е да напълните каната с вода и с едно докосване да изберете желания чай - зелен, черен, бял, билков и др. Черният чай излиза по-силен, зеленият - успокояващ. Всички са щастливи!

3. Logitech UE Boombox

Безжичният високоговорител може да се свърже с до 8 устройства - чудесен начин всеки да има право да поеме контрола на офисния саундтрак. Искате да преместите купона в стаята за почивка? Направете го - акумулаторният говорител може да произвежда богат и дълбок звук в продължение на 6 часа.

4. Starbucks Verisimo Brewing System

Машината е програмирана да прави уникалните Starbucks еспресо, лате, както и сварено кафе. Дори излиза по-изгодно, отколкото стандартните кафе машини.
Подкрепи Economic.bg