Бареков заплаши с напускане на политиката

"Ако не получа подкрепа от българските медии, доброволно ще се оттегля, за да се успокоят духовете на всички крадливи обществени прослойки"

Бареков заплаши с напускане на политиката

Снимка: БГНЕС

160 ~ 2 мин. четене

"Поставен съм на ръба на предела на изпитанието на човешката, психическа и физическа издръжливост. Бруталната атака пред очите на българския народ се провежда срещу мен от ГЕРБ, ДПС, много от действащите и незаспали структури на бившите и настоящи служби, хора като Цветан Василев и глутница кучета с маргинална същност". Това обявява лидерът на "България без цензура" Николай Бареков в свое официално обръщение.

По думите му така поне българският народ ще е наясно кой финансира и кой защитава интересите на сараите. "Стана абсолютно видно за всички, че след влизането ми в политиката, заемането на високи постове в Европейския парламент и номинацията ми за министър-председател съм застрашил брутално политическата и икономическа олигархия в България", смята Бареков.

"В началото на другата седмица ще изнеса пред цялата българска общественост на специална пресконференция в София всички документи от архива на МВР за престъпните връзки на Бойко Борисов с ключови дейци на прехода, Държавна сигурност и ДПС. В тях се съдържат данни и факти за десетки извършени убийства от 1986 г. и по време на целия злополучен преход".

"Държа да кажа, че съм единственият политик, който се изправя срещу машината на ДПС и ГЕРБ, воден от пълната увереност, че ако техните фирми не бъдат свалени от кръвоносната система на България, в страната няма да има пари за пенсии, здравеопазване и реформи, включително за младите, майките и пенсионерите. Ако не получа подкрепа от българските медии доброволно ще се оттегля от политиката, за да се успокоят духовете на всички крадливи обществени прослойки. Надявам се да бъда разбран правилно!", завървшва Бареков.Подкрепи Economic.bg