България е изчезнала от картата на чуждестранните инвестиции

България върви към нова национална катастрофа, казва шефът на щаба на Движение “Независима България” Алекс Алексиев

България е изчезнала от картата на чуждестранните инвестиции

България е изчезнала от картата на чуждестранните инвестиции, заяви в “Денят започва” нпо БНТ шефът на предизборния щаб на Движение “Независима България” Алекс Алексиев.

„Няма истинско правосъдие, а без него не може да има пазарна икономика, не може да има инвестиции“, отсече той. Според политика България върви към нова национална катастрофа.

„За мен е важно да направим това движение, което да каже на българите неща, които тук не се чуват“, каза Алекс Алексиев за политичесата заявка на новата формация.

Електронното гласуване не се прави защото за статуквото не е удобно да се даде глас на успелите българи в чужбина, смята Алексиев. Според него, сега е важно “Независима България” да намери “млади хора, които да поемат работата нататък”.

На 4 септември политическата формация ще обяви програмата си и лидерите си по места. “Това са солидни хора като отбор”, определи лидерите на “Независима България” Алекс Алексиев. „В България няма истинска дясна партия“, каза още Алекс Алексиев определяйки бъдещото място на “Независима България “.

Според него ГЕРБ е много по-добре от социалистите и ДПС. „Но една дясна партия не може да защитава руските интереси, така както го прави ГЕРБ през последните 5 години и те в никакъв случай не са една дясна партия“, каза Алексиев.

По думите му, той самият има голям проблем с Реформаторския блок (РБ) – другата партия, която се опредля като дясна. „Причините за това са, че блокът “защитава Ердоган”, освен това там конците все още дърпа Иван Костов,  който унищожи демократическата общност в България”, казва Алекс Алексиев.

Третата причина политикът да има резерви спрямо Реформаторите е, по неговите думи, „подмолния начин по който е била отстранена“ лидерът на Движение „България на гражданите“ (ДБГ) Меглена Кунева.

 

Коментари: 0