ЧЕЗ мобилизира аварийните екипи заради лошото време

Готови сме да реагираме по най-бързия възможен начин ако лошото време предизвика смущения в електрозахранването, твърдят от компанията

124 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Заради прогнозата за лошо време със силни ветрове и дъжд в цялата страна, електроразпределителното дружество ЧЕЗ, което захранва с ток абонатите в Западна България, е мобилизирало всички свои аварийни екипи. Компанията поддържа контакт с Гражданска защита и местните власти на своята територия, с цел по-бърза реакция и навременно отстраняване на евентуални аварии, съобщиха от ЧЕЗ.

"Спокойствието на нашите клиенти е от първостепенно значение за нас и сме готови да реагираме по най-бързия възможен начин ако лошото време предизвика смущения в електрозахранването. Екипите ни винаги работят без прекъсване до връщането в нормален режим на работа на всички съоръжения", каза Стефан Апостолов, изпълнителен директор на "ЧЕЗ Разпределение България".

ЧЕЗ припомня, че клиентите могат да подават сигнали за аварии на денонощната информационна линия 0700 10 010, на цената на един градски разговор, от всяка точка на Западна България.

Подкрепи Economic.bg