"Да се "чукнеш" с приятел" е отново тук!

Приложението е с нов интерфейс и с ново име

188 ~ 1 мин. четене

След като преди няколко месеца беше изхвърлено от App Store, приложението за намиране на случаен партньор за секс - "Да се чукнеш с приятел" (Bang With Friends), отново е достъпно за сваляне. Един от създателите му - Колин Ходж обяви пред Business Insider, че от вчера апликацията е достъпна за смартфоните с Android, а следващата седмица ще бъде качена и в App Store.

Ходж обяви още, че 1 млн. потребители вече са свалили приложението. "Избрахме името "Down", за да представлява простия и естествен начин, по който сегашното поколение прави своите срещи, но без да отблъсква хората с думи като "чукна" в името, коментира Ходж.

Down работи по същия начин, по който го правеше и Bang With Friends. Приложението има обаче нов интерфейс, който според създателите му е "дяволски секси".

След като бъде инсталирана, апликацията се свързва с Facebook профила на потребителя и отделя хората от срещуположния пол сред всички ваши фейсбук приятели. Ако искате да правите секс с тях, просто трябва да кликнете и никой няма да разбере за това, освен ако ваш приятел също инсталира приложението и също Ви избере за обект на неговото желание.

Подкрепи Economic.bg