Facebook пусна ново мобилно приложение

Mentions улеснява комуникацията между знаменитости и фенове

Facebook пусна ново мобилно приложение
292 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Социалната мрежа Facebook официално пусна своето ново мобилно приложение Mentions, което е достъпно за изтегляне от потребителите, чиито устройства работят с операционна система iOS.

Приложението е създадено с идея да позволи на известните личности и артисти от цял свят да комуникират със своите фенове по възможно най-лесния начин. Почитателите от своя страна ще имат възможност да стартират нова серия с въпроси и отговори към своите любимци, както и ще виждат какво публикуват те в интернет от специална Mentions емисия новини, пише изданието Mashable.

За да имат достъп до новото приложение, потребителите трябва да получат първо одобрение от Facebook. Mentions е полезно не само за известните личности, но и за всички, които имат желание да комуникират с тях. Най-добрата характеристика на приложението е възможността да участваме в Q&A сесии в реално време.

По официални данни на Facebook около 800 млн. потребители на социалната мрежа са свързани с профилите на най-популярните личности в страницата. Mentions цели да улесни комуникацията между тях. Приложението вече се използва от редица холивудски знаменитости.

От компанията отбелязват, че едно от най-големите предимства на новото приложение е, че акаунтите, които работят с Mentions генерират два пъти повече съдържание на ден.

 
Подкрепи Economic.bg