Изумителен Mustang Red Tails Edition от Ford

Уникалният модел ще се предлага на търг, средствата от който ще подпомогнат програмата за млади пилоти Experimental Aircraft Association Young Eagles.

7024 ~ 1 мин. четене

Ford ще предложи на търг еднократния Mustang Red Tails Edition по време на авиационното изложение AirVenture Oshkosh. Поръчковият модел е базиран на Mustang GT и разполага с матиран алуминиев екстериор с червени и жълти акценти. Колата има панорамен стъклен покрив, странично монтирана изпускателна система, вдъхновена от легендарния Mustang P-51, заден дифузьор и 20-цолови алуминиеви джанти.

Отвътре моделът е оборудван със спортни седалки Recaro, уникална информационна система и модифициран навигационен екран. За допълнителна производителност колата е оборудвана с механичен компресор Whipple, спирачки Brembo и оптимизирана кормилна система.

Приходите от продажбата на този модел, ще отидат за програмата Experimental Aircraft Association Young Eagles, която осигурява безплатни полети на млади ентусиасти, които се интересуват от летене. Съобщи Ford, цитирани от speed-press.

Подкрепи Economic.bg