Opel представи Insignia Country Tourer

Премиерата на модела ще бъде през септември на автомобилното изложение IAA във Франкфурт

Автор: Божидара Иванова

Автомобилната компания Opel представи първите снимки на Insignia Country Tourer и обяви официално премиерата му, която ще се състои по време на автомобилното изложение IAA във Франкфурт през септември.

Новата версия на флагмана на марката е комби със SUV характер, а моделът е базиран на модернизираната версия на Insignia, чиято премиера предстои във Франкфурт.

Insignia Country Tourer се различава от стандартната версия Insignia Sports Tourer със защитни панели на дъното в предната и задната част на каросерията, увеличени арки на калниците, двойни ауспухови тръби и защитната облицовка в долната част на купето. Промени има и в системата за двойно предаване, която е настроена да осигурява оптимално сцепление и стабилно поведение на пътя, независимо от метеорологичните условия и начина на шофиране.

Insignia Country Tourer разполага с технология 4х4, която адаптира постоянно своята работа с актуалните условия на движение и състояние на пътя. Моделът първоначално ще се предлага с три мощни двигателя – един бензинов и два дизелови.

Коментари: 0