Супертънка версия на Sony PlayStation 3

По неофициална информация софтуерният гигант Microsoft готви анонс на Xbox 720 (вече известна и като Xbox 8) за изложението Е3 догодина

На сайта на американската Федерална комисия по телекомуникации (FCC) са открити документи, в които фигурира конзолата PS3 Super Slim, съобщава технологичният сайт Eurogamer. Технически характеристики на устройството не са представени, но според изданието TG Daily, можем да забравим за скорошен анонс на PlayStation 4.

Разбира се, веднага възникват няколко въпроса. Дали Sony действително ще внесе такива значителни промени в своята сегашна игрова конзола, за да увеличи и без това прекалено дългия й жизнен цикъл? Дали появата на PS3 Super Slim ще отложи във времето премиерата на PS4 и как ще реагира на това Microsoft?

В същото време, по неофициална информация софтуерният гигант готви анонс на Xbox 720 (вече известна и като Xbox 8) за изложението Е3 догодина.

Като се има предвид, че предишната слим версия на PS3 беше представена по време на Gamescom в Германия през 2009 г, можем да предположим, че Sony ще покаже PS3 Super Slim на същото мероприятие, планирано за 15—18 август.

Коментари: 0