„Уолтопия“ обяви конкурс за спортен център

Компанията търси идеи за построяването на архитектура за „Collider Activity Center"

Компанията за производител на изкуствени катерачни стени и хватки "Уолтопия" обявява конкурс за изработване на инвестиционен проект във фаза Идеен проект, част Aрхитектура за „Collider Activity Center". Конкурсът е явен и двуетапен. На първи етап всички участници могат да изпратят конкурсните си проекти, покриващи условията на конкурса.

"Уолтопия" ООД ще селектира не по-малко от 5 проекта и не повече от 10 проекта, които да продължат на втори етап без да се обявява ред на класиране. Одобрените участниците ще могат да преработят проектите си и лично да ги представят пред "Уолтопия".

Крайният срок за изпращането на документите за първия етап е 31 януари 2013 г., до 18 ч. Одобрените за втори етап ще трябва да представят представят проекта си до 18 март 2013 г., 10 ч.

Програмата на конкурса е съгласувана с Камарата на Архитектите в България и Съюза на Архитектите в България.

Класическо катерене, боулдър катерене, първия градски high ropes course, фитнес център, басейн, зали за танци, бойни спортове, йога, аеробни занимания, това са само малка част от всичко, с което Collider Activity Center ще привлича активните хора. Добавяме още 20 000 кв.м. обособен парк за разходки и джогинг, SPA център за отдих, бар за срещи с приятели. Едно от най-големите предимства на Collider Activity Center е, че той ще събере любимите дейности на активните хора на едно място, на метри от станцията на метрото и гледка към Витоша.

Коментари: 0