Вижте кои продукти ще представи Google в края на месеца

Технологичната компания е организирала събитие на 29 октомври, на което според информацията ще бъдат представени четири нови продукта

Георги Желязков Автор: Георги Желязков

На 29 октомври 2012 г. технологичната компания Google организира Android събитие, на което все още не се знае официално какво ще бъде представено. Очакванията на анализаторите обаче са, че тогава ще бъдат показани някои от новите устройства използващи операционната система на Google.

Информация за някои от очакваните нови продукти на компанията вече се появи в интернет. Мат Браян от технологичния сайт The Next Web (TNW) твърди, че информацията до която се е добрал е потвърдена.

На първо място вероятно ще бъде представена нова версия на Android, която според информацията на TNW ще предоставя възможност ще предоставя възможност да се създават различни потребителски профили.

С особен интерес се очаква и представянето на най-новия таблет на Google, произведен от  Samsung, Nexus 10. Индексът показва, че устройството ще бъде с 10-инчов дисплей.

Освен това ще бъде показан и нова версия на таблета Nexus 7, който вече ще бъде с 32 GB памет. Освен това ще има възможност да се поставя SIM карта, а не както досега да се разчита само на Wi-Fi връзката.

Четвъртият очакван продукт е произведеният от LG телефон Nexus, който също използва Android.

Коментари: 0