Абитуриентските рокли и тенденциите за 2015 г.

Най-актуалните модни тенденции за тази година от Анелия Петрова - собственик на Bridal Fashion

Абитуриентските рокли и тенденциите за 2015 г.
4436 ~ 2 мин. четене

Подготовките за абитуриентските балове стартират месеци преди неговото фактическо осъществяване, а важността на празника е от по-съществено значение основно за дамите. Екипът на Economic.bg се допита до експерт в бизнесът с бални костюми за тенденциите в облеклото за 2015 г. при абитуриентите.

Според Анелия Петрова – собственик на Bridal Fashion, тенденциите при избор на абитуриентска рокля тази година са изчистените линии, свежите пролетни цветове и завръщането на черното като любим цвят за абитуриентска рокля, премереният блясък и моделите от 2 части, които стоят много добре на младите момичета. Друга тенденция са дантелените акценти, ръчно пришити върху прозрачна основа в телесен цвят, имитиращи ефект на татуировка.

Актуалните цветове тази година са бяло, парижко синьо, "ментов сладолед", резеда, черно, а също се завръщат и точките като предпочитан десен.

Анелия Петрова смята, че най-важното при избора на тоалет е той да бъде съобразен с фигурата и излъчването на момичето, да му стои добре, а след това да бъде и адекватно съчетан с бижута, аксесоари, грим и прическа.

 При обувките трябва да се наблегне на две неща: красота и удобство.

 За 2015 година преобладават изящните и изчистени модели с тънък ток, заострен връх, ако са затворени и сандалите с тънки каишки.

 По отношение на цената на обувките, собственичката на Bridal Fashion се старае да поддържа максимално най-ниските цени за Европа и марките, които предлага. „Цените на късите рокли започват от 400 лева нагоре, а на дългите - от 600 лева. За мен е важно да има повече щастливи дами, които да носят тоалети от Bridal Fashion” казва Анелия Петрова.

 Марките, с които работи фирмата са доказани и известни в изработването на качествени и елегнтни тоалети. Някои от тях са Pronovias, Badgley Mischka, Sherri Hill, Roccobarocco. 

 Собственикът на Bridal Fashion съветва младите дами да не робуват на изцяло на модните тенденции, а да изберат нещо, което"отива" и най-вече да бъде удобно.

„Все пак младостта е на тяхна страна и могат да бъдат дори и ексцентрични. Но пак повтарям, трябва всичко да бъде съчетано с вкус и да не се прекалява” съветва Анелия Петрова.

Подкрепи Economic.bg