Ако се наложи, ще дадем парична награда за разкриване убийството на Антов

Искаме незабавни резултати, заяви Кирил Домусчиев

Ако се наложи, ще дадем парична награда за разкриване убийството на Антов

Снимка: Стоян Йотов

356 ~ 1 мин. четене

„През последните няколко дни станахме свидетели на бездействие от страна на МВР, което няма как да доведе до резултати“. Това заяви председателят на КРИБ Кирил Домусчиев в сутрешния блок на Нова ТВ.

Той обясни, че членовете на работодателската организация са готови да обявят парична награда за разкриване на извършителите на убийството на собственика на модна къща „Агресия“ Александър Антов.

„Ако е необходимо ще осигурим и ресурс за откриване на извършителя, не може да има безнаказани убийства“, коментира Кирил Домусчиев.

„Ако това не се случи в най-кратки срокове, КРИБ ще поиска оставката на вътрешния министър Румяна Бъчварова“, добави Домусчиев, като обясни, че редовете за оставка в декларацията, която бе пусната вчера, са преекспонирани.

„Общите декларации са нещо типично за бизнеса, когато виждат проблеми и няма резултати“, подчерта председателят на КРИБ. „Ние искаме резултати“, категоричен е той.

По думите му бизнесът трябва да се чувства сигурен, за да може да инвестира. „Показни разстрели, отвличания, кражби – всичко това трябва да спре“, заяви бизнесменът. 

Подкрепи Economic.bg