Американци продават кубче лед за 5 долара

Компанията производител, базирана в Сан Франциско, твърди, че всяко ледче се изработва ръчно, за да поднесе най-милите комплименти за най-добрите напитки

Американци продават кубче лед за 5 долара
Американска компания продава най-скъпите кубчета лед. Те са майсторски изработени и революционни, а във Великобритания едно кубче се продава за 5 долара.

Ледчетата се предлагат под формата на куб или революционни сфери. Компанията производител, базирана в Сан Франциско, твърди, че всяко ледче се изработва ръчно, за да поднесе най-милите комплименти за най-добрите напитки, пише в. "Мирър", цитиран от БГНЕС.

Познавачите на качествените продукти могат да си поръчат 50 кубчета, пакетирани в херметически затворени торбички. Един такъв пакет струва 250 паунда.

От компанията производител твърдят, че ледчетата не са направени от обикновена вода, която просто охлажда напитката, но не уточняват каква точно е използваната течност. За разлика от традиционните замразени продукти, този лед преминава през специален процес, който премахва вкуса на разтопения лед, добавят от компанията, допълва БГНЕС.

Основателят на американската компания Робърт Секуейра разказва, че в началото компанията е била училищен проект, който се развил в житейска философия.
Коментари: 0