\"Бързи и яростни 8\" излиза през 2017 г.

Новината потвърди изпълнителят на главната роля Вин Дизел

\
4229 ~ 1 мин. четене
Поредицата "Бързи и яростни" няма да свърши с настоящата си 7-ма част. Ще има и осми филм от поредицата, който трябва да се появи по екраните през 2017 г., съобщи Hollywood reporter. "Това ще е първият филм от поредицата след смъртта на Пол Уокър", поясни Вин Дизел - другата звезда от филмите "Бързи и яростни".

"Бързи и яростни 7" оглавява боксофис класацията в Северна Америка от излизането си по екраните в началото на април и вече е събрал над 1 млрд. долара приходи. Това е последният филм с участието на Пол Уокър, който загина в автомобилна катастрофа.

"Ще направим най-хубавия филм, който някога сте гледали", увери Вин Дизел на изложението Синемакон в Лас Вегас. Той добави, че е планирано филмът да се появи по екраните на 14 април 2017 г.

Актьорът обаче не даде подробности за действието в новия филм и не потвърди дали другите звезди от поредицата Дуейн Джонсън - Скалата, Мишел Родригес, Джордана Брустър, Тайрийз Гибсън и Лудакрис ще участват в това продължение.

Дизел си припомни, че в рамките на предишно издание на същото изложение обявил датата на излизането на "Бързи и яростни 7" по екраните. "Тогава бях придружен от брат си Пабло", каза той, имайки предвид Пол Уокър.


Подкрепи Economic.bg