BILLA България откри 40-я си магазин в София

Веригата вече има 108 обекта в цялата страна

BILLA България откри 40-я си магазин в София

BILLA България откри своя 40-и магазин в София. В официалното прерязване на лентата участваха Дончо Барбалов, зам.-кмет на Столична община, направление Финанси и стопанска дейност“, Димитър Дилчев, кмет на район „Студентски“, както и Управителят на BILLA България – Бойко Сачански. 

Новооткритият обект се намира в ж.к. „Мусагеница“ на ул. „Полк. Георги Янков“ 17 и ще предложи на жителите на район „Студентски“ богат асортимент от свежи салати, приготвени на място, разнообразие от млечни продукти, произведени и сертифицирани по Български държавен стандарт, както и пресни и качествени плодове и зеленчуци, отгледани в най-плодородните кътчета на България от внимателно селектирани български производители, като част от инициативата „Градините на BILLA“.

Веригата ще предложи още месо и деликатеси, както и всичко необходимо за ежедневното пазаруване сред асортимент от специално подбрани, качествени стоки и топ марки. Кулинарите на BILLA ще изкушават клиентите с апетитни месни и безмесни грил специалитети, приготвени на място. Магазинът ще предлага на посетителите си и топъл хляб, изваждан от фурните на новия супермаркет на всеки 30 минути от професионални пекари, сертифицирани от Министерство на образованието и науката.

„Увеличаването на броя на магазините BILLA както в столицата, така и в страната, означава, че хората обичат и търсят нашите стоки и услуги – сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България. – Тази година е година на постижения за BILLA България: открихме 100-ния си магазин в страната, а днес откриваме 40-ия за столицата. Успехът ни се дължи както на усърдния труд на служителите на BILLA България в цялата страна, така и на доверието, което българският потребител ни гласува всеки ден, пазарувайки в нашите магазините.“

Към момента компанията разполага със 108 магазина в България: 40 в София, 8 във Варна, 5 в Пловдив, 4 в Русе, 6 в Стара Загора, 6 в Бургас, по 2 в Шумен, Плевен, Перник, Добрич, Габрово, Велико Търново, Монтана, Пазарджик и Сливен и по един във Враца, Ловеч, Разград, Самоков, Кърджали, Ямбол, Сандански, Петрич, Казанлък, Свиленград, Харманли, Севлиево, Пещера, Нова Загора, Смолян, Асеновград, Свищов, Велинград, Благоевград, Поморие и Кюстендил.

Коментари: 0