Billa откри първия си магазин в Хасково

Веригата разполага със 109 обекта в страната

Billa откри първия си магазин в Хасково
Първият магазин на BILLA в Хасково официално отвори врати. Лентата на новия обект бе тържествено прерязана от Стоян Тачев, ръководител „Проекти и процеси" и координатор „Корпоративна отговорност" в BILLA България, Добри Беливанов, кмет на Хасково, Станислав Дечев, областен управител на Хасково, и Делян Добрев, народен представител от ГЕРБ от Хасковския избирателен район. 

109-ият магазин на BILLA в България ще предложи на клиентите си богато разнообразие от продукти на достъпни цени - свежи плодове и зеленчуци, грижливо отгледани в над 150-те градини на BILLA в България,  прясно месо, където над 90% от продуктите са с доказан български произход.

В BILLA в Хасково клиентите ще могат да открият ароматен хляб, изпечен от сертифицирани пекари във фурните на магазина, както и прясно изцедени фрешове. В богатия асортимент се включват още апетитни грил специалитети и разнообразни топли ястия, приготвяни на всеки 30 минути по здравословен начин без пържене.

"Щастливи сме, че откриваме първия магазин BILLA в Хасково и разширяваме още повече нашата мрежа. Стремим се да достигаме до все по-широк кръг от хора и да им предлагаме високо качество и безупречно обслужване. Най-голямата награда за нас е доверието на клиентите ни. Фактът, че всяка седмица над 1 милион българи пазаруват в BILLA, ни окуражава да продължаваме да работим по същия начин и да се разрастваме", каза Стоян Тачев, ръководител "Проекти и процеси" и координатор "Корпоративна отговорност" в BILLA България.

BILLA разполага със 109 магазина в 37 града в България: 40 в София, 8 във Варна, 5 в Пловдив, 4 в Русе, 6 в Стара Загора, 6 в Бургас, по 2 в Шумен, Плевен, Перник, Добрич, Габрово, Велико Търново, Монтана, Пазарджик и Сливен и по един във Враца, Ловеч, Разград, Самоков, Кърджали, Ямбол, Сандански, Петрич, Казанлък, Свиленград, Харманли, Севлиево, Пещера, Нова Загора, Смолян, Асеновград, Свищов, Велинград, Благоевград, Поморие, Кюстендил и Хасково.
Коментари: 0