Billa открива още 10 магазина до края на годината

Търговската верига стартира кампания в помощ на 100-те Национални туристически обекта

Billa открива още 10 магазина до края на годината

Снимка: Стоян Йотов

Автор: Илия Лазаров

Търговската верига Billa ще открие още 10 свои магазина до края на 2016 г. Това съобщи изпълнителният директор на „Билла България“ Бойко Сачански на пресконференция, предаде репортер на Economic.bg.

Преобладаващата част от обектите ще са в София, но компанията ще разкрие такива и във Варна, Бургас и Хасково. Магазините в столицата са в кварталите „Хаджи Димитър“, „Мусагеница“, „Красно село“ и в центъра до театър „Славянска беседа“.

Още през следващата седмица предстои откриването на 102-ия магазин на веригата. Той ще се намира в София, на ул. Гюешево. Очаква се скоро да бъде отворен и обектът на столичната Централна гара, след като приключи ремонтът й.

Billa стартира програма в подкрепа на 100-те национални туристически обекта. Всяка година ще подпомагат един от тях. В магазините от веригата ще се предлагат различни артикули с логото му, а с постъпленията ще бъде подпомогнат избрания обект. Кампанията ще продължи около 100 дни.

Като част от кампанията за настоящата година Billa oрганизира благотворителен концерт в края на май в зала „Арена Армеец“ с участието на популярни български изпълнители. Постъпленията от него също са предназначени за избрания национален туристически обект. Предвидено е и дарение от компанията, чийто размер засега се пази в тайна.

Търговската верига започва и промоционална кампания „Billa 100 магазина“. Тя стартира от 7 април със силна промоционална програма. Подготвена е цяла брошура със 100 предложения на различни продукти. Промоцията продължава 3 седмици (от 7 до 27 април), като предложенията се обновяват всяка седмица.

От Billa ще проведат и ежеседмична томбола с награди. Тя се провежда във всеки обект от веригата и носи 17 награди. Условието за участие в нея е да се пазарува за поне 15 лв.

Коментари: 0