Бижута с майсторство и стил

Sea of Silver and Gold е основана през 1994 г. и успява да се наложи с високото качество

Бижута с майсторство и стил

Sea of Silver and Gold е основана през 1994 г. и успява да се наложи с високото качество, въплътено в елегантност, майсторство и стил. В SSG освен висококачествени бижута, може да намерите също така и  часовници, аксесоари и прибори от злато, сребро и платина с богато разнообразие от различни скъпоценни камъни.

SSG е и един от основните вносители на диаманти за България. Фирмата предлага всички размери, шлифовки и цветове.

SSG предлага на клиентите си много бижута и часовници от дизайнерски клас, като успешно представлява едни от най-известните марки в световен мащаб. В магазините на SSG можете да се потопите в море от разнообразие - Magerit Joyas, Annamaria Cammilli, BARAKA, Cover, Eterna и много други.  

Фирмата разработва индивидуално за всеки клиент бижута-талисмани, които предпазват от негативни въздействия и привличат позитивни енергии. Това са изразителни, строго индивидуални бутикови бижута със светци, руни, молитви, монограми. Най-известните и харесвани са гривните за щастие, или т.нар. lucky bracelets - гривни с пожелания. Това са ръчно плетени гривни от копринени конци с различни златни или сребърни елементи.

Благодарение на дългогодишния си опит Sea of Silver and Gold може да изпълни всяко клиентско желание, като проектира и изработва бижута изцяло по идея на клиента.

Последната колекция черпи вдъхновение от великите жени - владетелки по нашите земи. Колекцията “Балканските владетелки - бижута и талисмани” е изработена след задълбочени изследвания както на забулените в романтика и мистика владетелки, така и на техниките и материалите за изработка на бижута през различните исторически периоди. Репликите от злато, сребро и скъпоценни камъни са  максимално близки до оригиналните бижута и могат да накарат всяка дама да се почувства истинска принцеса. 

Мирела Ненчова е основател и управител на Sea of Silver and Gold. Родена на 26 юни и водена от чувствеността на зодията си, още малка тя усеща, че изкуството е нейната област. Именно затова, след като завършва 43-то СОУ в София, тя се записва в Текстилната гимназия, за да се запознае отблизо с техниките на приложните изкуства. След гимназията Мирела се записва в Богословския факултет на Софийския университет, където завършва специалност “Теология”. От 1991 г. се занимава с бижутерия, където намира истинското си призвание. И досега, вече близо 25 години, Мирела се е превърнала в безупречен специалист и доказан лидер в своята сфера.

Коментари: 0